Wybierz
« »
105 Pizzeria
790 790 102
Franczyza
Pizzeria - kultową epoką PRL-u przyciągamy klientów proponując im nieszablonowy wystrój lokalu oraz zabawę elementami PRL-owskiego klimatu
koszt inwestycji - 60-120 tys. zł
opłata licencyjna - 10 tys. zł
opłata franczyzowa - 1,5 tys. zł (netto) miesięcznie
opłata marketingowa - brak
Gastronomia
,BAFRA KEBAB
ul. Jutrzenki 99/101
02-231 Warszawa
mazowieckie
505 513 604
22 247 86 25
887 887 514
Franczyza
Sieć mobilnych (przyczepy gastronomiczne) punktów sprzedaży kebabu i specjałów kuchni tureckiej
kwota inwestycji - min. 10 tys. zł
opłata franczyzowa - od 500 zł
opłata licencyjna - brak
opłata marketingowa - brak
kebab franczyza
,gastronomia franczyza
,street food franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,pomysł na biznes franczyza
,Gastronomia
,BOBBY BURGER Sieć Burgerowni
570 994 134
Franczyza
Sieć lokali, w których dominującym elementem menu są burgery. Ze względu na streetfoodowy charakter jest alternatywą dla kebabów i stacji benzynowych.
kwota inwestycji: 100-250 tys. zł netto (format i wyposażenie lokalu)
opłata wstępna: 9,9 - 19,950 tyz zł netto
opłata franczyzowa - 8% od miesięcznego obrotu netto
burgery franczyza
,gastronomia franczyza
,pomysł na biznes franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,własny biznes franczyza
,fast food franczyza
,Gastronomia
,BOSKO Lody Produkcji Własnej
ul. Krakowskie Przedmieście 4
20-002 Lublin
lubelskie
535 212 844
Franczyza
Lodziarnio-kawiarnia serwująca lody produkcji własnej. Wyłącznie naturalne produkty, zapewniające niepowtarzalny smak i serwowane w ogromnych gałkach. W ofercie posiadamy 100 różnych smaków, w tym „Solony Karmel” o smaku solonego karmelu, który jest absolutnym bestsellerem naszej lodziarni. Nasze menu uzupełniamy o wyśmienitą kawę, desery lodowe, gofry i rurki ze śmietaną, a poza sezonem, o włoskie desery i ciasta domowej, własnej produkcji.
lodziarnia franczyza
,lody franczyza
,pomysł na biznes franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,kawiarnia franczyza
,gastronomia franczyza
,własna firma franczyza
,Gastronomia
,CHOP CHOP Lody Tajskie
503 816 570
Franczyza
Lody Tajskie - naturalne, ręcznie robione lody powstają na oczach klienta z możliwością dowolnego łączenia składników
kwota inwestycji (w zależności od opcji): 19.900 (lub 3 tys. miesięcznie) do 49.999 zł
opłata licencyjna - 600 zł netto (sezonowa)
Gastronomia
,KEBAB KING Restauracja z Kuchnią Kurdyjską
Al. Jerozolimskie 42
00-042 Warszawa
mazowieckie
692 29 49 59
500 288 585
Franczyza
Restauracji z tradycyjną kuchnią kurdyjską, której chlubą są chlubą są wypieki z baklawą i pieczywo z własnej piekarni oraz kebab własnej produkcji.
kwota inwestycji: 150-500 tys. zł (adaptacja i wyposażenie lokalu)
opłata licencyjna (miesięczna) - 5 % od obrotu
opłata za przystąpienie do sieci - 70 tys. zł
opłata marketingowa (miesięczna) - 1,5 % od obrotu
Gastronomia
,KOŁACZ NA OKRĄGŁO Sieć Gastronomiczna Street Food
ul. Jutrzenki 99/101
02-231 Warszawa
mazowieckie
537 631 631
22 247 86 25
Franczyza
Sieć mobilnych punktów sprzedaży kołaczy - specjalizujemy się w przyczepach gastronomicznych, które świetnie sprawdzają się w miejscach z dużym natężeniem ruchu pieszych
kwota inwestycji - min. 10 tys. zł
opłata licencyjna -brak
opłata franczyzowa - od 200 zł
opłata marketingowa - brak
Gastronomia
,LODOLANDIA Lody z Automatu
ul. Jutrzenki 99/101
02-231 Warszawa
mazowieckie
537 631 631
22 247 86 25
Franczyza
Mobilne (w przyczepach gastronomicznych) punkty sprzedaży lodów świderków z automatu w okresie sezonu
kwota inwestycji - min. wkład własny - 10 tys. zł
opłata franczyzowa - od 500 zł w sezonie
opłata licencyjna - brak
opłata marketingowa - brak
Gastronomia
,McDonald's Restauracja Szybkiej Obsługi
ul. Marynarska 15
02-674 Warszawa
mazowieckie
22 211 58 82
608 744 744
Franczyza
Prowadzenie restauracji szybkiej obsługi
Wymagany kapitał własny - 1,2 mln zł
opłata za korzystanie z obiektu restauracji (miesięcznie) – kilkanaście % sprzedaży;
opłata licencyjna (miesięcznie) – 5% sprzedaży;
opłata marketingowa (miesięcznie) – 4,4% sprzedaży
Gastronomia
,MIHIDERKA Kuchnia Roślinna
32 243 50 35
Franczyza
Restauracja wegańska - dania kuchni roślinnej, serwowane na talerzach porcelanowych - lokal stacjonarny, wyspa, bądź foodtruck
koszt inwestycji: 50-120 tys. zł netto (adaptacja i wyposażenie lokalu)
foodtruck – od 7 tys. zł (przyczepa lub samochód)
gastronomia franczyza
,kuchnia wegańska
,kuchnia roślinna
,pomysł na biznes franczyza
,własny biznes franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,Gastronomia
,PAPA JOHN'S Pizzeria
690 326 707
Franczyza
Znana na całym świecie pizzeria sieciowa, jedna z trzech światowych liderów w produkcji i dostawie pizzy. Obecnie istnieje ponad 5 tys. restauracji PAPA JOHN'Sw 44 krajach na całym świecie.
koszt inwestycji - 200 - 400 tys. USD
opłata franczyzowa - 5% przychodu miesięcznie
opłata marketingowa - 7% przychodu
gastronomia franczyza
,pomysł na biznes franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,pizzeria franczyza
,Gastronomia
,RED HOT CHICKEN Kurczak w Panierce
517 517 401
790 790 102
Franczyza
Lokale gastronomiczne serwujące popularne kurczaki w panierce w amerykańskim stylu
kwota inwestycji: 40-70 tys. zł (koszty adaptacji placówki sprzęt gastronomiczny)
franczyza gastronomia
,kurczak franczyza
,Gastronomia
,STARY MŁYN Pierogarnia
ul. Most Pauliński 2-10
87-100 Toruń
kujawsko - pomorskie
533 360 472
56 621 03 09
Franczyza
Pierogarnia - tradycyjne potrawy, przygotowywane na bieżąco (głównie pierogi), klimatyczny wystrój oraz świetne lokalizacje.
koszt inwestycji: 2,5-3 tys.zł (za 1 m2 lokalu w celu jego przystosowania)
opłata wstępna - 17,5 tys. zł netto
projekt technologiczny kuchni i aranżacja lokalu - 110 zł/m2
opłata franczyzowa - 7 % od obrotu miesięcznie
Gastronomia
,U LODZIARZY Wytwórnia Lodów Polskich
570 303 059
731 775 961
Franczyza
Wytwórnia Lodów Polskich "U Lodziarzy" to największa w Polsce sieć franczyzowa lodziarni tradycyjnych, w których lody tworzone są na podstawie sprawdzonej receptury, a ich produkcja odbywa się bezpośrednio na oczach klientów. Możliwość produkcji własnych lodów i zaopatrywanie innych lokali w okolicy
koszt inwestycji: 6-150 tys. zł (w zależności od sposobu sprzedaży)
opłata wstępna - brak
lody franczyza
,lodziarnia franczyza
,pomysł na biznes franczyza
,własny biznes franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,gastronomia franczyza
,Gastronomia
,ZDROWA KROWA Slow Food Fast Restauracja
518 959 044
Franczyza
Restauracja słynąca z wysokiej jakości burgerów oraz steków, sałatek i potraw sezonowych. Design naszych lokali sprawiają, że to miejsce spodoba się nie tylko miłośnikom burgerów, ale również wegetarianom, weganom, osobom na diecie paleo oraz smakoszom lekkich potraw.
kwota inwestycji: 80-150 tys. zł
opłata wstępna - 15 tys. zł netto
opłata franczyzowa - 6% obrotu netto
restauracja franczyza
,gastronomia franczyza
,pomysł na biznes franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,własny biznes franczyza
,Gastronomia
,« »