Wybierz

Dział

Branża

województwo

miejscowość

Baza firm dla: gastronomia franczyza 15
« »
  1. 105 Pizzeria

    ul. Boh. Warszawy 102E

    28-100 Busko-Zdrój

    świętokrzyskie

    Adres emailowy kontakt@mastergrupa.pl

    Adres www www.franczyza.105.pl

    telefon 790 790 102

    Franczyza

    Pizzeria - kultową epoką PRL-u przyciągamy klientów proponując im nieszablonowy wystrój lokalu oraz zabawę elementami PRL-owskiego klimatu

    koszt inwestycji - 60-120 tys. zł

    opłata licencyjna - 10 tys. zł

    opłata franczyzowa - 1,5 tys. zł (netto) miesięcznie

    opłata marketingowa - brak

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. BAFRA KEBAB

    ul. Jutrzenki 99/101

    02-231 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy franczyza@bafrakebab.pl

    Adres www www.bafrakebab.pl/m/franchise

    telefon 505 513 604

    telefon 22 247 86 25

    telefon 887 887 514

    Franczyza

    Sieć mobilnych (przyczepy gastronomiczne) punktów sprzedaży kebabu i specjałów kuchni tureckiej

    kwota inwestycji - min. 10 tys. zł

    opłata franczyzowa - od 500 zł

    opłata licencyjna - brak

    opłata marketingowa - brak

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. BOBBY BURGER Sieć Burgerowni

    ul. Żegiestowska 27

    02-924 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy franczyza@bobbyburger.pl

    Adres www www.bobbyburger.pl/franczyza

    telefon 570 994 134

    Franczyza

    Sieć lokali, w których dominującym elementem menu są burgery. Ze względu na streetfoodowy charakter jest alternatywą dla kebabów i stacji benzynowych.

    kwota inwestycji: 100-250 tys. zł netto (format i wyposażenie lokalu)

    opłata wstępna: 9,9 - 19,950 tyz zł netto

    opłata franczyzowa - 8% od miesięcznego obrotu netto

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. BOSKO Lody Produkcji Własnej

    ul. Krakowskie Przedmieście 4

    20-002 Lublin

    lubelskie

    Adres emailowy franczyza@lodybosko.pl

    Adres www www.lodybosko.pl/franczyza

    telefon 535 212 844

    Franczyza

    Lodziarnio-kawiarnia serwująca lody produkcji własnej. Wyłącznie naturalne produkty, zapewniające niepowtarzalny smak i serwowane w ogromnych gałkach. W ofercie posiadamy 100 różnych smaków, w tym „Solony Karmel” o smaku solonego karmelu, który jest absolutnym bestsellerem naszej lodziarni. Nasze menu uzupełniamy o wyśmienitą kawę, desery lodowe, gofry i rurki ze śmietaną, a poza sezonem, o włoskie desery i ciasta domowej, własnej produkcji.

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. CHOP CHOP Lody Tajskie

    ul. Kazury 2a

    02-795 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy franczyza@chopchoplody.pl

    Adres www www.chopchoplody.pl/#franczyza

    telefon 503 816 570

    Franczyza

    Lody Tajskie -  naturalne, ręcznie robione lody powstają na oczach klienta z możliwością dowolnego łączenia składników

    kwota inwestycji (w zależności od opcji): 19.900 (lub 3 tys. miesięcznie) do 49.999 zł

    opłata licencyjna - 600 zł netto (sezonowa)

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. KEBAB KING Restauracja z Kuchnią Kurdyjską

    Al. Jerozolimskie 42

    00-042 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy franczyza@kebabking.com.pl

    Adres www www.facebook.com/KebabKingFranczyza

    telefon 692 29 49 59

    telefon 500 288 585

    Franczyza

    Restauracji z tradycyjną kuchnią kurdyjską, której chlubą są chlubą są wypieki z baklawą i pieczywo z własnej piekarni oraz kebab własnej produkcji.

    kwota inwestycji: 150-500 tys. zł (adaptacja i wyposażenie lokalu)

    opłata licencyjna (miesięczna) - 5 % od obrotu

    opłata za przystąpienie do sieci - 70 tys. zł

    opłata marketingowa (miesięczna) - 1,5 % od obrotu

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. KOŁACZ NA OKRĄGŁO Sieć Gastronomiczna Street Food

    ul. Jutrzenki 99/101

    02-231 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy franczyza@kolacznaokraglo.pl

    Adres www www.kolacznaokraglo.pl/m/franchise

    telefon 537 631 631

    telefon 22 247 86 25

    Franczyza

    Sieć mobilnych punktów sprzedaży kołaczy - specjalizujemy się w przyczepach gastronomicznych, które świetnie sprawdzają się w miejscach z dużym natężeniem ruchu pieszych

    kwota inwestycji - min. 10 tys. zł

    opłata licencyjna -brak

    opłata franczyzowa - od 200 zł

    opłata marketingowa - brak

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. LODOLANDIA Lody z Automatu

    ul. Jutrzenki 99/101

    02-231 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy franczyza@lodolandia.pl

    Adres www www.lodolandia.pl/m/franchise

    telefon 537 631 631

    telefon 22 247 86 25

    Franczyza

    Mobilne (w przyczepach gastronomicznych) punkty sprzedaży lodów świderków z automatu w okresie sezonu

    kwota inwestycji - min. wkład własny - 10 tys. zł

    opłata franczyzowa - od 500 zł w sezonie

    opłata licencyjna - brak

    opłata marketingowa - brak

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. McDonald's Restauracja Szybkiej Obsługi

    ul. Marynarska 15

    02-674 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy licencja@pl.mcd.com

    Adres www www.mcdonalds.pl/o-mcdonalds/franczyza

    telefon 22 211 58 82

    telefon 608 744 744

    Franczyza

    Prowadzenie restauracji szybkiej obsługi 

    Wymagany kapitał własny - 1,2 mln zł

    opłata za korzystanie z obiektu restauracji (miesięcznie)  – kilkanaście % sprzedaży; 

    opłata licencyjna (miesięcznie)  – 5% sprzedaży;

    opłata marketingowa (miesięcznie) – 4,4% sprzedaży

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. MIHIDERKA Kuchnia Roślinna

    ul. Bernardyńska 1

    41-902 Bytom

    śląskie

    Adres emailowy info@fincerto.pl

    Adres www www.facebook.com/mihiderka

    telefon 32 243 50 35

    Franczyza

    Restauracja wegańska - dania kuchni roślinnej, serwowane na talerzach porcelanowych - lokal stacjonarny, wyspa, bądź foodtruck

    koszt inwestycji: 50-120 tys. zł netto (adaptacja i wyposażenie lokalu)

    foodtruck – od 7 tys. zł (przyczepa lub samochód)

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. PAPA JOHN'S Pizzeria

    Al. Jerozolimskie 56C

    00-803 Warszawa

    mazowieckie

    Adres emailowy franchising@papajohns.pl

    Adres www new.papajohns.pl/franchise

    telefon 690 326 707

    Franczyza

    Znana na całym świecie pizzeria sieciowa, jedna z trzech światowych liderów w produkcji i dostawie pizzy. Obecnie istnieje ponad 5 tys. restauracji PAPA JOHN'Sw 44 krajach na całym świecie.

    koszt inwestycji - 200 - 400 tys. USD

    opłata franczyzowa - 5% przychodu miesięcznie

    opłata marketingowa - 7% przychodu

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. RED HOT CHICKEN Kurczak w Panierce

    ul. Boh. Warszawy 102E

    28-100 Busko-Zdrój

    świętokrzyskie

    Adres emailowy kontakt@mastergrupa.pl

    Adres www www.rhc.pl/#franczyza

    telefon 517 517 401

    telefon 790 790 102

    Franczyza

    Lokale gastronomiczne serwujące popularne kurczaki w panierce w amerykańskim stylu

    kwota inwestycji: 40-70 tys. zł (koszty adaptacji placówki sprzęt gastronomiczny)

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. STARY MŁYN Pierogarnia

    ul. Most Pauliński 2-10

    87-100 Toruń

    kujawsko - pomorskie

    Adres emailowy franczyza@pierogarnie.com

    Adres www www.pierogarnie.com/o,1,franczyza.html

    telefon 533 360 472

    telefon 56 621 03 09

    Franczyza

    Pierogarnia - tradycyjne potrawy, przygotowywane na bieżąco (głównie pierogi), klimatyczny wystrój oraz świetne lokalizacje.

    koszt inwestycji:  2,5-3 tys.zł (za 1 m2 lokalu w celu jego przystosowania)

    opłata wstępna - 17,5 tys. zł netto

    projekt technologiczny kuchni i aranżacja lokalu - 110 zł/m2

    opłata franczyzowa - 7 % od obrotu miesięcznie

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. U LODZIARZY Wytwórnia Lodów Polskich

    ul. Modrzewiowa 11

    15-521 Zaścianki

    podlaskie

    Adres emailowy franczyza@ulodziarzy.pl

    Adres www www.ulodziarzy.pl/franczyza/

    telefon 570 303 059

    telefon 731 775 961

    Franczyza

    Wytwórnia Lodów Polskich "U Lodziarzy" to największa w Polsce sieć franczyzowa lodziarni tradycyjnych, w których lody tworzone są na podstawie sprawdzonej receptury, a ich produkcja odbywa się bezpośrednio na oczach klientów. Możliwość produkcji własnych lodów i zaopatrywanie innych lokali w okolicy

    koszt inwestycji: 6-150 tys. zł (w zależności od sposobu sprzedaży)

    opłata wstępna - brak

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
  1. ZDROWA KROWA Slow Food Fast Restauracja

    ul. Konarskiego 18C

    44-100 Gliwice

    śląskie

    Adres emailowy franczyza@zdrowakrowa.com

    Adres www www.zdrowakrowa.com/franczyza

    telefon 518 959 044

    Franczyza

    Restauracja słynąca z wysokiej jakości burgerów oraz steków, sałatek i potraw sezonowych. Design naszych lokali sprawiają, że to miejsce spodoba się nie tylko miłośnikom burgerów, ale również wegetarianom, weganom, osobom na diecie paleo oraz smakoszom lekkich potraw.

    kwota inwestycji: 80-150 tys. zł

    opłata wstępna - 15 tys. zł netto

    opłata franczyzowa - 6% obrotu netto

    więcej »

Branże:

Gastronomia

,
Baza firm dla: gastronomia franczyza 15
« »
  • Katalog Sklepów Internetowych
  • Baza Producentów