Wybierz
« »
BURGER KING Restauracja Fast Food
571 338 337
Franczyza
Drugą co do wielkości restauracja fast food na świecie serwującą burgery. Znana z przyrządzania wysokiej jakości, doskonałego w smaku i przystępnego cenowo jedzenia
koszt inwestycji: 2-5 mln zł (budowa i wyposażenie lokalu)
opłata licencyjna: 30 tys. $
opłata franczyzowa (miesięczna): 6% od obrotu netto
opłata marketingowa (miesięczna): 5% od obrotu netto
franczyza burger king
,restauracja fast food burgery franczyza
,Gastronomia
,CHINKALNIA Restauracja Gruzińska
577 928 515
Franczyza
Restauracja gruzińska - smaczne i niedrogie posiłki. Menu składa się z hitów kuchni gruzińskiej: chinkali, chaczapuri, dań z grilla, charczo, warzyw i ziół, wina i gruzińskiej czaczy
kwota inwestycji: 50 tys USD
opłata licencyna: 10-17 tys. USD
opłata miesięczna: 2 %
restauracja gruzińska franczyza
,Gastronomia
,FELIX CHICKEN Bar Restauracja z Kurczakiem
ul. Jeromiego Wiśniowieckiego 53
33-300 Nowy Sącz
małopolskie
798 851 580
517 807 019
Franczyza
Restauracja lub bar specjalizująca się w przyrządzaniu chrupiącego i panierowanego kurczaka.
kwota inwestycji: - min. 65 tys. zł
opłata jednorazowa - 3,5 tys. zł
opłata miesięczna - 800 zł
franczyza restauracja bar z kurczakiem
,Gastronomia
,KEBAB KING Restauracja z Kuchnią Kurdyjską
Al. Jerozolimskie 42
00-042 Warszawa
mazowieckie
692 29 49 59
500 288 585
Franczyza
Restauracji z tradycyjną kuchnią kurdyjską, której chlubą są chlubą są wypieki z baklawą i pieczywo z własnej piekarni oraz kebab własnej produkcji.
kwota inwestycji: 150-500 tys. zł (adaptacja i wyposażenie lokalu)
opłata licencyjna (miesięczna) - 5 % od obrotu
opłata za przystąpienie do sieci - 70 tys. zł
opłata marketingowa (miesięczna) - 1,5 % od obrotu
Gastronomia
,McDonald's Restauracja Szybkiej Obsługi
ul. Marynarska 15
02-674 Warszawa
mazowieckie
22 211 58 82
608 744 744
Franczyza
Prowadzenie restauracji szybkiej obsługi
Wymagany kapitał własny - 1,2 mln zł
opłata za korzystanie z obiektu restauracji (miesięcznie) – kilkanaście % sprzedaży;
opłata licencyjna (miesięcznie) – 5% sprzedaży;
opłata marketingowa (miesięcznie) – 4,4% sprzedaży
Gastronomia
,STARY MŁYN Pierogarnia
ul. Most Pauliński 2-10
87-100 Toruń
kujawsko - pomorskie
533 360 472
56 621 03 09
Franczyza
Pierogarnia - tradycyjne potrawy, przygotowywane na bieżąco (głównie pierogi), klimatyczny wystrój oraz świetne lokalizacje.
koszt inwestycji: 2,5-3 tys.zł (za 1 m2 lokalu w celu jego przystosowania)
opłata wstępna - 17,5 tys. zł netto
projekt technologiczny kuchni i aranżacja lokalu - 110 zł/m2
opłata franczyzowa - 7 % od obrotu miesięcznie
Gastronomia
,THE MEXICAN Restauracja Meksykańska
42 634 67 30
Franczyza
Restauracje z segmentu casual dining cechujące się ofertą kulinarną opartą na oryginalnych recepturach kuchni meksykańskiej oraz wyraźnie rozpoznawalnym, unikalnym meksykańskim wystrojem.
kwota inwestycji: 800 – 1.200 tys. zł
opłata licencyjna: 4- 5 % od wartości obrotów netto
franczyza kuchnia meksykańska
,restauracja meksykańska franczyza
,Gastronomia
,WESTERN CHICKEN Restauracja Polski Kurczak po Amerykańsku
792 433 601
43 822 02 11
Franczyza
Specjalność restauracji - kurczak w panierce serwowany w zestawach z frytkami, w kubełkach XXL lub tortilli
koszt inwestycji w lokal - min. 30 tys. zł
opłata franczyzowa - 800 zł (miesięcznie)
opłata licencyjna i marketingowa - brak
franczyza restauracja fast food zkurczakiem
,Gastronomia
,ZDROWA KROWA Slow Food Fast Restauracja
518 959 044
Franczyza
Restauracja słynąca z wysokiej jakości burgerów oraz steków, sałatek i potraw sezonowych. Design naszych lokali sprawiają, że to miejsce spodoba się nie tylko miłośnikom burgerów, ale również wegetarianom, weganom, osobom na diecie paleo oraz smakoszom lekkich potraw.
kwota inwestycji: 80-150 tys. zł
opłata wstępna - 15 tys. zł netto
opłata franczyzowa - 6% obrotu netto
restauracja franczyza
,gastronomia franczyza
,pomysł na biznes franczyza
,pomysł na firmę franczyza
,własny biznes franczyza
,Gastronomia
,« »